nezbláznit se

nezbláznit se

Anotace: .

nesblížit se ale zůstat na dohled
těšit se na mraky ale bát se deště
vnímat vůni světlejších zítřků ale nedožít se jich
žít mezi tichými temnými domy a nevědět jaké to je být v jednom z nich
změnit se navenek a uvnitř pořád toužit po tom samém
blízko je daleko
v tomhle případě se nic nestane

v odlehlých krajinách bez kořenů kam směřují mé nohy
spočinu až se probudím a usoudím že už nechci nikdy víc spát
nohy mi tady do země nevrostou
zůstaly jen ty stejné pocity jako tehdy dávno

každý by měl někde patřit
mít kde složit hlavu a těšit se

musím se přikrýt peřinou z hvězd a zapomenout na to co jsem měl
díra do srdce kudy odtékaly všechny pocity

došel jsem do díry pod sluncem ve které sním o tom jaké to bylo kdysi
už nevěřím jenom si přehrávám scény a okamžiky
nasávám znovu jejich vůni a vnímám tu chuť
už mi není dvacet

musíš jít dál a já na tebe nikdy nezapomenu
v téhle tmavé zemi plné nehybných světel a tmavých domů plných nadějí představ a skutečností
a tam už právě nepatřím

byl to jen pocit
krátký záblesk něčeho co jsem tehdy měl
už je to pryč

dojdu do konce a až zemřu prostě už jenom nebudu
takové to tedy je



nestihl jsem se zbláznit a dírou v srdci už nemá co odcházet

chtěl jsem být jedním z těch v těch domech

něco mě pořád drží za nohu pod hladinou

dýchám
ale není to život




netěšit se na tebe
ale vědět že je to lež
Autor CoT, 26.11.2018
Přečteno 331x
Tipy 14
Poslední tipující: Marcella, Móny, Frr, Lioness, Kapka, Avola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velké ST ***

26.11.2018 22:24:54 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí