Nedýchám

Nedýchám

Anotace: Když jsi poprvé verše posílal...

Nejdřív jsem nedýchala

ze štěstí a nadšení.

Potom jsem nedýchala

z bolesti a zranění...

Teď už vůbec nedýchám

odkdy dokdy kým jsem byla

napsané na víku mám!

Autor Aura, 27.11.2018
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Janna, Frr, Bartika, Běžec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí