Romance s opiem

Romance s opiem

Anotace: ...

 


Mám žízeň
po troše tvojí slasti
s příměsí chtíče
bezhlavé krásy

 


v čase
přítomnosti

 


všech neřestí
co tečou proudem
z kopce do pole
horem i dolem

zatahuješ
závěs
jak lovec
když skrýváš své pasti

Mám žízeň
po tvých ústech
drzích slovech
z poháru do těla
alhokol dopijem
a šeptáš že začíná

Romance s opiem

Autor Adminak, 28.11.2018
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Pétík, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí