♥~Bříza v bílém

♥~Bříza v bílém

Anotace: ~~~~~~(:-)

~~~~~~

Ta bříza v parku u lavičky
oblékla se do bílé krásy,
tu sněhovou nádheru i střevíčky
jen tak už nesundá si.

A ten kaštan co vedle ní stál
měl bílou korunu,vážně,
připadal si snad jako pan král
k bříze se sklonil něžně.
A jako v pohádce nabídne rámě
té sličné bříze v bílém šatu
ukloní se jí,jako dámě
a už s ní tančí jak na parketu.

Z nebe jim padá hvězdný prach
a měsíc lehce
bubnuje na mraky,
vítr chtěl ten prach rozfoukat
rozezvučel však na střeše rampouchy.
Potom se kaštan bříze ukloní
a pošeptá,
děkuji ti krásná břízo za tanec
a těm zamilovaným co šli spolu v objetí
vysypal jen sníh za límec.

Těm dvěma to vůbec nevadí
a pod kaštanem i v zimě
dál se líbají…

~~~*~~~

Autor Květka Š., 28.11.2018
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, breberkar
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

STromy krásné, v létě, v zimě,
jejich půvab políbí mě
vždy. ST

29.11.2018 01:05:02 | Kapka

To je krásné, jako z pohádky :)

28.11.2018 16:34:14 | breberkar

Děkuji za zastavení a zdravím.(:-)

28.11.2018 17:04:31 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí