Jen ještě Milujem....

Jen ještě Milujem....

Bezzuba lhostejnost

Ten pocit pozna

Všednost je minulost

Hlavy co stíná

Rudá od závisti

Tlama otevřená

Zrcadlo lhostejnosti

Krutá změna

Ještě se podívej

Na hoře Říp

Schůzku si ďej

....tam je ti Líp

Kreslí si obraz

Svou nasranost

V křídle múz

Nevšednost

....Kde domov můj

Tiše si zpívej

tam chvíli stůj

Na Vltavu se dívej

O kráse o všednostíi

Ticha válka prohraná

Svou stopu všedností

Slavnostní až do rána

V tom srdci svèm

Jen ještě....

Jen ještě Milujem.

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.11.2018
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne jen ale pořád...

30.11.2018 00:43:45 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí