Večerní hádanka

Večerní hádanka

Anotace: ...

--- Večerní hádanka ---
(PS: Číst řádek po řádku)



Kdo jsem?
mlhou či dýmem
jímá se vzduch do bílých plen
štětcem malíře co kreslí duhy barevné
vodovkou či benzínem
jiskrou zapalovače ti napovím
když spaluji mosty na popel
a jen popelem
přikrývám chladnou zem
A co bude dál?
z místa činu odcházím
utíkám před strachem
čeho se bojím a bojím dál
jsem lékař
člověk
či pyroman?

Autor Adminak, 30.11.2018
Přečteno 265x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí