Valerce

Valerce

Anotace: Věnování přátelům k prvorozené dcerce :-) . Byl to nakonec těžší úkol, než jsem si na začátku myslel, ale když už jsem si to vymyslel, tak jsem se s tím musel poprat...

Valerce


Jak malý zázrak přišla jsi na svět,
pro rodiče největší štěstí a dar,
v jejich očích zažehla jsi lásku hned,
co překoná všechny chmury i zmar.

V jejich náruči překonáš vše zlé,
svým smíchem podbarvíš jim chvíle mdlé.


Budeš jak poupě růže, a pak květ,
objevovat krásu světa a pocitů,
pomalu růst, kvést, v ženu se rozvíjet,
jsme vděčni, že jsi s námi tu.

A tak přeji ti do vínku,
už jako malému miminku,


mnoho štěstí, lásky, krásy a zdraví,
rodiče ať na tebe pyšní jsou,
život ať máš usměvavý a hravý,
smutek a zlé sny ať mraky odnesou.

Ať splní se ti všechna přání,
a ať žití je ti navždy hraním.

 

Autor Miro Sparkus, 30.11.2018
Přečteno 297x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Frr, mirecek, jitoush, kdotoví
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..takto vítat dítě je nejkrásnější....s láskou....ono to vnímá všemi
smysly.....Ji./úsměv/

01.12.2018 08:31:44 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí