Zasněžená žena

Zasněžená žena

Anotace: jeho očima

Zasněžená žena

Zasněžená žena stojí na ledu
a já přemýšlím, co jí provedu. 
Mám chuť sníh z ní oprášit
a zjistit jaký je v ní cit.

Zasněžená žena na nádraží
další vločky na ní doráží. 
Ona jen bez hnutí čeká, 
jak pod ledem dravá řeka.

Zasněžená žena ta mě pokouší,
připadám si jako ryba na souši. 
Jak je bílá, jak je nevinná, 
tím svým klidem mě fakt dojímá!

Zasněžená žena a já vedle ní, 
doufám v nekonečné zpoždění. 
Stojíme jak v poli hastroši, 
bude z nás ledové sousoší.

Autor Tapíše, 01.12.2018
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Olex, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na nádraží, na ledu
pochopit to dovedu
jen ať v dnešní zimě
nepodlehnou rýmě :-)

01.12.2018 15:50:23 | Kapka

Když podlehnou, tak alespoň budou mít důvod se společně vypotit :-)

01.12.2018 16:59:49 | Tapíše

:-))) taky mě to napadlo :-)))

01.12.2018 20:51:18 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí