Svět co je dnes pod Sněhem

Svět co je dnes pod Sněhem

Ráno je pod sněhem

zima hlásí přichod

vrabci sedají si na plot

mají tam sněm

zbudou dropky

to si užijem

nalezname lepší svět

ty lháři napíšeš ho do vět

to básně do oprátky

nechce se vracet

zahřát se letem

slovem a časem

svět co je dnes pod sněhem.

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.12.2018
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí