♥~Cesty a cestičky

♥~Cesty a cestičky

Anotace: ~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~

Cesty a cestičky
jsou různé
a každá někam vede,
jedny jsou dlážděné
jiné jsou samé bláto.
Bláto ráno smyje déšť
a slunce osuší
co víc můžeme chtít?
Jen dál tou cestou jít
vždyť parku cestičky sluší.
To dobře vím
a cestu nezměním
~~~
Cesta má ráda každého
kdo za štěstím si kráčí
má taky ráda děti
co panáka nakreslí a skáčí.
Cestičkám v parku
nevadí ani ďolíček.
Těší se,
já budu plná
barevných kuliček.
Třeba se některá skutálí
až do trávy
k vonícím fialkám
a tam ji já,
cestička v parku
vůbec nehledám.
Mamince fialek kytičku
trhala k svátku
ta malá copatá holčička
a pak se raduje,
koukejte,
tady vyrostla
krásná duhová kulička.
Tak si ji do kapsičky dala
a potom se všem
s kuličkou duhovou
pochlubila.


☺~~~☺
~~~~~~~~~~

 

Autor Květka Š., 02.12.2018
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Kapka, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příjemné ceSTičky

04.12.2018 05:41:40 | Kapka

:-) jé, Květko, měla jsem taky duhovky a ty byly SkráTka nejvíc :-)! A obrázek je rozkošný :-)!

02.12.2018 17:09:45 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí