Krasohled

Krasohled

Anotace: Dostal jsem krasohled od svého strýce...

 

Dostal jsem krasohled od svého strýce

Lenonky v krabičce, co přát si více

Když je mi zle a utíkám od lidí

Tyhle ty sklíčka mě vždycky uklidní

 

Na svět se podívám přes růžové brýle

Život se rozjasní, mám krásné chvíle

Všechno je čisté, sněhově bílé

Škoda že neměl jsem dřív tyhle ty brýle

 

Přes růžový filtr všichni se smějí

Práce jde od ruky, lidé si pějí

Všichni jsou v pohodě, mladí i staří

Na růžové ujíždí, prostě se daří

 

Jenomže krasohled neřeší problémy

Pouze mě uvádí do větší prodlevy

Na růžové brýle mám vskutku zlost

Do krabičky je uschovám, bylo jich dost

 

Děkuji, strejdo, za tvůj milý dar

Přes růžová sklíčka je vidět jen klam

Mám raděj pravdu, ač někdy bolí

Vracím je s úctou, ať jiní je nosí.

Autor milda0043, 02.12.2018
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdo nosí brýle,jiný zase klapky
cesta trvá míle,z čela potu kapky
díky

05.12.2018 18:46:12 | milda0043

Růžové brýle,
někdy jich třeba
do "lépe" výlet
pro měkčí chleba...

04.12.2018 10:15:03 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí