Váhání

Váhání

Anotace: Chtěla bych nemít pochybnosti...

Jaké by bylo zapomenout?
Jaké by bylo neznát vůni
Jaké by bylo slepit srdce
A neutopit lásku v tůni?

Jaké by bylo chtít to zpět,
Jaké by bylo znovu dát
Ti klíček k srdci, které zhaslo
(já myslela, že napořád).

Jaké, tak řekni jaro, světe,
Jaké by bylo pochopit,
Že všechno,pro co miluji tě,
Je touha a i smysl žít.
Autor Dilla, 25.02.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ojoj, moc krásná:-)

05.04.2007 21:29:00 | grázlík

Skoro jako bych to znal.

24.03.2007 21:55:00 | Prousan77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí