Přijetí radosti

Přijetí radosti

Anotace: Baseň o radosti uvnitř i venku

Lásko, něho, příteli, 
sezveme se k veselí. 
Trocha práce pro potěchu,
ať mám prostor pro svou něhu.

V činnosti, či tichosti, 
jen tak pobýt s přítelem. 
Pobavit se nad životem,
upřímně a z vesela, 
ať i skleslá nálada, 
uvolní se ve sdílení, 
a je radost do rána.

Dobré sny a chutné jídlo, 
postaví nás na nohy, 
ať už nás doma nebo v práci, 
překážka jen tak nezlomí.

Lásko, něho, příteli, 
sezveme se k veselí. 
Ať můžeme v uvolnění, 
povídat si o svém snění, 
upřímně a bez vytáček, 
říci ty jsi ale ptáček. 
Občas naštveš, 
Občas pobavíš, 
a když je nám ouvej, 
naše srdce na nohy nás postaví.

Lásko, něho, příteli, 
pozvi všechny k veselí, 
ve sdílení štěstí smutku, 
hledej vždy tu krásnou kytku, 
květinu jak život sám, 
daruj sobě bez obav. 
Lásko… 
Něho…. 
Příteli…..
Kvetina tě zocelí.

Lyo

Autor Lyo, 09.12.2018
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: breberkar, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí