Mechanica Somnambulica

Mechanica Somnambulica

Labyrint z myšlenek a cest po paměti,
Probuzení jako šifra spletivětí,
Rozluštění času elektronických tiků,
Frenetickým řevem vryté seriály zvyků...

Noc jako Enigma bez řešení,
Pustá, však v zrnkách svých prostá není,
V řádu nekonečna rozbíjených kafehrnků,
Střepy tě chrání před časem tam venku...

Vakuum ranní, Valium večerní,
Jak běží čas, kde se ztratil cit?

Lithium a surreálné vězení?
Má snad chaos ve svůj kontrast entropický klid?

Na kterém z těch zrnek písku naučím se žít?
Autor Bartoncelli, 10.12.2018
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Ruda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy naší pozornosti uniká genialita druhých...

10.03.2019 10:42:51 | Ruda

Fronta na Mona Lisu
Vryla se mi v paměť
Obraz Vraždy v domě
Šikanedr

10.12.2018 17:53:39 | clafoutis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí