O snech co se mi nezdají

O snech co se mi nezdají

Anotace: Volně asociační? S příběhem? Sám nevím....

Barevní motýli vylétali z úst,
Usedali na stromech co uvadaly,
Podřimuje vítr, když hladíš jeho srst,
A prosévá cit slovy jenž mlha halí...

Spánek, muž bez odpočinku,
Odpověď nedá ti zítřka či noci,
Nese jen sen co má v svém vínku,
Šerosvit, a lesk, co se ztrácí...

Barva i klam kreslí tvář,
A tenký led má hrany tak ostré,
Minuty pohlíží k vteřinám,
My zase k obloze na mraky prosté...

Bílý cit a inkoust je láska,
Temná a hluboká jako fragment snu,
Zahradou noci však tančí otázka,
Zda je pro dva místo za okraji dnů...

Klamy, iluze a inkoust co se vpíjí,
A polibek letmý jak hladí tvou šíji,
Sbírka mých pomatených a spousty marných otázek,
Zda v rukou tvých sen procitá, a den míjí...
Autor Bartoncelli, 12.12.2018
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, šerý, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na to odpovědi neexistují...

17.12.2018 22:26:16 | enigman

Pěkně poskládané verše. Líbí.

13.12.2018 22:55:58 | šerý

"bílý cit a inkoustje láska" - líbí se mi ST* :-D*

13.12.2018 10:58:24 | Frr

Děkuji :)

13.12.2018 12:33:55 | Bartoncelli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí