♥~Dva nebo tři

♥~Dva nebo tři

Anotace: .... *******************

DVA NEBO TŘI
********************
Starý má kabát a boty děravý
roztrhaný kalhoty
a od dědy klobouk filcový
za šedou stuhou je pírko slepičí
v zimě se mezi stromy
přikrčí.

Smutný stál na zahradě sám
ten strašák do zelí,já ho dobře znám,
kdyby měl mobil,jistě by zavolal
se zprávou teď vrabce posílal.
Co bys rád strašáku?
V duchu se ptám
tu jeho odpověď tu dávno znám,
až napadne sníh tak prý bude rád
když vedle něho
bude sněhový kamarád stát.

Povídám strašáku,já vím
a aspoň dva vedle tebe postavím,
strašák jen kývne a děkuje
jak začne sněžit tak se raduje.
Na zahradě mám strašáka
ten z každé strany má sněhuláka
a ráno
se všichni tři usmívají
v noci si asi vtipy povídají...
Jaké?
Ne,to raděj neprozradí.
--☺--☻--☺--

~*~~~*~~~*~~~*~

Autor Květka Š., 13.12.2018
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: zdenka, enigman, Jort, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obojí je usměvavé ... úsměv.z.

17.12.2018 22:02:03 | zdenka

usmívám se...ale čemu to neprozradím...

17.12.2018 21:50:59 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí