SOM

SOM

.....SOM.....

Som len sama zo sebou
s vierou, malou nádejou,
že sa už raz všetko zmení.

Ako takto rozmýšľam
som to ja? Či je to klam?
realitu nevnímam

Vietor preč ma odnáša
v kvapke vody rozplývam sa
sypem sa sťa piesok v púšti
som lístie čo v húšti šuští

som spevom ranným slávika
som zvukom čo hrá harmonika

som iskrou v niečom šťastnom oku
som jedným dňom v celom roku

som okamih, krátky pocit
som svetlom, ktoré svieti v noci

som násobok, delenie
som mínus, plus, áno aj nie

som vysoko aj nízko
som ďaleko aj blízko

som lúčom slnka čo na zem padá
som duša ktorá stále hľadá

som pšeničným klasom v poli
som radosťou čo rany hojí

stojím tu sťa vojak v poli
svet je krásny, nič nebolí

som polárnej žiary svit
som hocičím, čím chcem byť

........stačí si len predstaviť...
Autor Neidish, 14.12.2018
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí