Mojím snom

Mojím snom

.......... Mojím snom .........

Chcela by som vidieť
lúku plnú lásky
lásku plnú kvetov
mať vo vlasoch vietor
šum mora za chrbtom
slnko v tvári
nebo modré nad hlavou
vôkol žiaden srdca bôľ.

Chcela by som poznať,
svet nový..... nepoznaný
vytvorený zo snov, zo snov z mojej hlavy
farebná dúha, najkrajší les
starosti žiadne, žiaden stres
vrcholce hôr zasnežené celé
vidieť raz kúsok takejto zeme

Chcela by som veľa, chcela by som moc, takáto predstava skrášli mi noc...
Venované mojím snom...
Autor Neidish, 15.12.2018
Přečteno 226x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, enigman, breberkar, kdotoví
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak vzhůru do reality...

17.12.2018 19:38:10 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí