Maminka

Maminka

Anotace: … hluboký cit a láska nejdou slovy vyjádřit.


Za sklíčky brýlí unavená jezírka,
však stále plná lesku,
a kolem těch pavučin vrásek.

Za tím vším nejedna vzpomínka,
radostná i s trochou stesku
a život, jak přezrálý klásek.

To je moje maminka!?
Čas rychlostí blesku
postříbřil i ten poslední vlásek.

Droboučká a malinká,
sleduje svoji stezku,
čím dál je slabší její hlásek.

Až jednou nastane chvilinka,
kdy život povolí svou přezku,
přijdu o největší ze životních lásek.



Autor kekebreke, 17.12.2018
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Fany, Frr, Jenda P., Janna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) to je moc krásné, plné lásky největší :-)! ST

20.12.2018 06:26:33 | Fany

krásná...ST* :-D*

19.12.2018 12:59:37 | Frr

Moc hezké, pěkně zveršováno... ST

19.12.2018 12:47:59 | Jenda P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí