Zbla znít

Zbla znít

Anotace: V duchu geologie vulgarismů

Zbla zla bych zanechal za zády
Za zenit čenichal,
Za dveřmi přemítal,
Zohlednil bych své nálady...

Za zenit, za zenit!
Přiveď nás dynamit,
Zašlý jsi galenit,
Ó ty hnuse hnusný....
ty kameni brusný...
Zohavil bych tě,
Zohýbal bych tě,
Však měl bych být řečí svou vkusný
Autor Bartoncelli, 18.12.2018
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí