Haleluja

Haleluja

Anotace: Bez snídaně, bez oběda...

 

Bez snídaně, bez oběda,
v břiše mi zněla koleda,
haleluja, haleluja.
 
Bez jídla trošku opile,
k nebi jsem hleděl zavile,
         haleluja.
 
Jen dál a dál jen pro radost,
pořád jsem neměl dost a dost,
         haleluja.
 
Tančil jsem vesel kozáčka,
bez kalhot bos i bez sáčka,
        haleluja.
 
Opojen láskou, nirvánou,
stojím sám nahý před branou,
        haleluja.
 
Z nebeské výše padá sníh,
třesu se zimou, kol jen smích,
        haleluja.
 
Vánoční hvězdu zakryl mrak,
nebudu čekat na zázrak,
       haleluja.
 
Kouzlo vánoc je jen v lidech,
v dětských očích, v daných slibech,
haleluja, haleluja.
 
 
Autor milda0043, 18.12.2018
Přečteno 299x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí