Čekat nebo jít (za láskou)

Čekat nebo jít (za láskou)

Anotace: !!!!!!!!!!!!!!!!"""""""""""""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čekáme na stanici 

Kdy vyhlásí zastávku

Cítíme se malincí

Zvyšujeme poptávku

 

Na cit co nevidíme

Který nám ubližuje

Po kterém toužíme

Který nás motivuje

 

Za který se modlíme

Jen aby to dopadlo

Znovu to zkoušíme

I když slunce zapadlo

 

cit kterého se bojíme

Nejít životem sami

I když se spálíme

Projít si zradami

 

Vědět že stejně cítíme

Stejné věci kolem sebe

O stejný konec stojíme

Dívat se na jedno nebe

 

Do očí si hledíme

Tichý okamžík

Jeden druhého vidíme

Nad hlavou otazník

 

Říci co si myslíme 

Ve stejnou chvíli

Ta slova povíme

Vždy jsme byly 

 

(krásné je milovat ale krásnější je být milován)

 

 

 

Autor Dědek, 19.12.2018
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: FairyLAdy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí