Čas běží rychle

Čas běží rychle

Anotace: Čas běží rychle,těžko se měří...

 

Čas běží rychle,těžko se měří,
hraje fér jen pro toho kdo věří,
možná to cítíš mezi řádky,
že vrátil bych čas zase zpátky,
že spoustu věcí dělal bych jinak,
tak prosím, ještě nezhasínat.
 
Je spousta míst kde jsem nebyl
a fůra slov, jimiž jsem city ranil,
dál, pořád dál mám spoustu snů
namlouvám si, že zbývá dost dnů,
jenže čas nám tak rychle běží,
mám obavy, že stihnu vše stěží.
 
Někdy si věřím opravdu málo
jsem rád že tě mám, i tvoji stálost,
možná to cítíš mezi řádky,
že vrátil bych čas zase zpátky
a spoustě vyřčených nepěkných slov
změnil bych význam a nebo sloh.
 
Čas běží rychle, těžko se měří,
nahrává těm, co v něco věří
a tak žiju životem a věřím v něj,
osude záludný klidně se směj,
dál věřím v dobré konce a na lásku,
peru se s životem ač visí na vlásku.
 
Čas běží rychle, těžko se měří,
hraje fér jen pro toho, kdo věří,
osude záludný klidně se směj,
dál žiju životem a věřím v něj
a spoustu věcí udělám jinak,
tak prosím, ještě nezhasínat.
Autor milda0043, 20.12.2018
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí