OK

OK

Anotace: -

zítra až vstanu z postele mrtvých květů

bude to už jen okamžik který zemře

tak jako umírají ráno naděje nočních slibů předsevzetí a přání

tak jako umírají narození dřív nebo později smíření sami se sebou

a to moje tajné přání

to si vezmu s sebou do nekonečna unášen mrazivým oceánem 

jsou tiché všechny oceány všech planet všech slunečních soustav všech vesmírů

každý umírá a my taky

není nutné slibovat si zítřky a žít včerejškem

je to čas kdy se zastavil čas

ale kdy jde vše dál

všichni chtějí něčemu utéct a nakonec skončí na stejném místě jako ostatní

někteří jdou svorně přímou cestou ke komínům

protože věří

bolí je oči ale věří tomu co vidí

věří tomu co je

barevná sklíčka v kostelech nezachraňují

omítnuté zdi

popraskané vzpomínky

budoucnost nejistot

 

ráno bude

ráno vždycky je

 

všechno je 

ou

kej

Autor CoT, 21.12.2018
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: šerý, gallatea, enigman, Frr, Kapka, Avola
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujímavé existenciálne zamyslenie...pôjdem spať trochu pokojnejšia, keď si si tým ránom taký istý...vlastne počkať - nepíšeš, že to ráni bude ešte aj pre mňa. Aaaa

29.06.2019 22:07:51 | gallatea

ráno je vždycky?...no nevím občas se probudím a je tma...

04.01.2019 19:41:26 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí