Vločky

Vločky

Anotace: chytal jsem vločky do dlaní...

 

Chytal jsem vločky do dlaní
jenomže v rukou roztají.
 
Vločky jsou chladné to se ví
v dlaních se v kapku promění.
 
Vločky jsou křehká stvoření
šťastně si vzduchem létají.
 
Z vody a mrazu stvořeny
vykouzlí krásu na zemi.
 
Klenotník mráz je zhotoví
přísadu tajnou nepoví.
 
Vločky jsou peří andělské
padají z říše nebeské.
 
To jenom mráz je pohladí
na jejich cestě poslední.
 
Než spadnou na zem vezdejší
aby byl život pestřejší.
Autor milda0043, 23.12.2018
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: kdotoví, ZILA78
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžné, hebké, tujuplné

23.12.2018 19:20:37 | kdotoví

Děkuju pěkně,vánoce jsou trošku tajemné.

26.12.2018 16:01:04 | milda0043

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí