Přání k Vánocům

Přání k Vánocům

Přišli nám zas po roce,
přeji dnes všem v okolí,
přenádherné Vánoce,
břicho ať vás nebolí.

Jak dnes, tak i všechny dny,
na dárky se těšíme,
ať se vám všem plní sny,
co jíst budem,řešíme.

Pod talířem šupina,
tímto se vám netajím,
to je ale mňamina,
hlavně ať se nepřejím.

Dám si jednu skleničku,
Ježíšek už přichází,
musím pít po-maličku,
i já pár dárků nacházím.
Autor František Jonák, 24.12.2018
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí