♥~Kotrmelce

♥~Kotrmelce

Anotace: ... ************

Kotrmelce

************


Lední medvěd jako sníh
ten nejezdí na saních,
z jedné kry na druhou skočí
netrefil se,v moři skončí.
Na další se vyškrábal
a potom si skákal dál,
doskákal až ke břehu
a tam usnul ve sněhu.

Potom se svou medvědicí
prochází se v metelici,
ta jim vůbec nevadí
tak s medvíďaty dovádí.
Dělají tam kotrmelce
ve sněhu jim to jde lehce,
pak skočili si do vody
tam v plavání závodí.
Medvíďata plavat učí
z dálky kosatky se čučí,
tak honem z vody,medvědi,
ať se jinde najedí.


Všichni co jsou hladoví.


°°°°°°°°°°°°°°°°


Autor Květka Š., 26.12.2018
Přečteno 180x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí