Nový rok

Nový rok

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy o Bohu

Nový rok.
Žitia tok
kvapká dni v čašu.

Strasti, požehnania,
úspechy, sklamania
v jeden sútok:
k Pánovi času.

Chápe človek veľkosť žitia,
zodpovednosť, krásu... ?


Anna Vodičková
Autor annav, 30.12.2018
Přečteno 418x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí