Edinburgh

Edinburgh

Anotace: Hořkosladké blues ze země jednorožců

Kopce potažené ovčí plstí

Uvnitř ukrývají podivně

Nasládlý smutek

Spících krás

Na vrchu Calton Hill

Zapíjím své dávné lásky

Chvíli prší

Pak svítí slunce

Na otázky

Na které

Není čas

Se ptát

A ty si promneš

Umělé řasy

Rozmáčené

Deštěm

Slzami

A sluncem

Které se o ně opírá

Jak o slepeckou

Hůl

Nejdeš spát

Abys zapomněla

Na všechny ty noci

V pravé ruce Guiness

V levé kafe

Arrivals

Departures

Záchody čistější

Než svědomí

A bolest

Co pálí

Jak skotská whiskey

A připomíná

Tvé rty

 

 

Autor Jasmin de Paris, 31.12.2018
Přečteno 275x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, Ruda Štola, Jort, Kapka, jitoush, Frr, hanele m., šerý, clarysa, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....nostalgie......Ji./úsměv/

31.12.2018 18:45:06 | jitoush

krásné**ST*:-D*

31.12.2018 16:02:13 | Frr

Pěkně poeticky postavený hřeben. Trochu vykousaný originalitou. Dobrý, dobrý.

31.12.2018 14:48:58 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí