Přání k Novému roku

Přání k Novému roku

Přání k Novému roku.

Přeji všem a tobě taky,
žádné slzy jako hrachy,
hlavně zdraví,potom prachy,
všichni věřme na zázraky.

I když se vám nedaří,
dejte si pár dobrých vín,
úsměv mějte na tváři,
spláchněte ze sebe splín.

Četl jsem dnes v příručce,
opatrně s pitím,
z minula,ty pouč se,
skončí to zas vytím.

Na wc míse,
vzpomínám matně,
hanbou já rdím se,
bylo mi špatně.

Takže vám všem slibuji,
nebuďte,jak malí smradi,
od středy už nepiji,
navzájem se mějte rádi.
Autor František Jonák, 31.12.2018
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super, moc se mi líbí Frantovo psaní :-D ještě si počtu ostatní. ;-) ^ST^

19.12.2019 11:06:03 | jenommarie

PF raději bez ukvapených předsevzetí :-)*

01.01.2019 05:26:51 | Frr

věřme na zázraky

01.01.2019 02:01:57 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí