Včera svět tančil

Včera svět tančil

Anotace: Včera svět tančil a zpíval...

Včera svět tančil a zpíval,
probouzí se z kocoviny,
už nebude ten co býval,
dnes není čas na blbiny.
 
I ráno vstává v nedbalkách,
nesnídá, rovnou obědvá,
loňské stopy na cestách
už nový vítr zametá.
 
Pryč jsou ty písně oslavné
a bublinek již bylo dost,
s kocovinou noci slavné
je starý rok jen pouhý host.
 
Zítřek se stal nyní dneškem
a loňské nářky jsou ty tam,
radujem se s novým rokem,
vší silou bijem na tamtam.
Autor milda0043, 01.01.2019
Přečteno 282x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí