Tabule s křídou

Tabule s křídou

Anotace: Andělské brány ...

Andělské brány
chlapecký stud
ztepilé dámy
s prsy jak sud

zahrada zemřelých
líbání v dešti
poprvé dospělý
tak mužný a směšný

ospalé snění
na stole knihy
to co v nich není
má na tváři pihy

panické doteky
a láska zmatená
navzdory etiky
má od sebe kolena

život byl rozverný
jak malé štěně
když líbal princezny
a vůní dal ženě
Autor Petr Čomby Chmel, 02.01.2019
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí