♥~To já smím

♥~To já smím

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~~~~~

Zní to jako melodie
když se listí zatřese
vítr zastavil až v žitě
žitné klasy chvějí se...
pak si letěl trochu výš
za komín se schoval
a do okna v podkroví
zvědavě se díval...

viděl holku u piána
řek si...pěkně brnká
zamotal se do záclony
tiché fííí si brouká...
co se stalo ani neví
z okna spadla vázička
tam prý byla od milého
z lásky růží kytička...

ona vstala od piána
honem okno přivírá
a ty květy od milého
všechny posbírá...
kdyby vítr promluvil
tak by řekl...promiň
až tě potkám na ulici
vlasy ti pohladím...

fíííí,to já smím

~~~~~~~~
Autor Květka Š., 04.01.2019
Přečteno 200x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, ZILA78, Fany, Rózinka1, enigman, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

06.01.2019 12:18:26 | Kapka

jo to vítr může...

04.01.2019 15:07:34 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí