Má cesta

Má cesta

Přemítám, zda si život se  mnou jen hraje,

Co myslíš můj dokonalý Pane?

Tmavou nocí se potají toulám,

Abych se vyhla všem živým stvůrám.

 

Havran na větvi sedící,

S ním vlk na měsíc vyjící.

Sova, houkáním přivítá tmu,

Já poddávám se temnému snu.

 

Klid, ticho, ta prázdnota,

Obklopuje mne čistá samota.

Chci být sama, žádní lidè či divá zvěř,

Zabitím chci dosáhnout tomu věř!

 

Milá osobo, tato slova jsou pouhá léčka,

Chci být vůdce a se mnou má smečka.

Nebo je snad vše pravda čistá?

To ví jedině ma nekonečná cesta.

 

Autor epoka, 05.01.2019
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Amiradi, ZILA78, clarysa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné.. Oslovuje.. Snadno se čte.. No prostě zaujala :-)

05.01.2019 11:54:07 | clarysa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí