Andělům

Andělům

Anotace: Andělům dík...

Andělům dík zvláště pak strážným

mají to těžké to já dobře vím.

 
Zvláště o vánocích, ale i tak
takovou službu, dělal by jen kat.
 
Sledují naše kroky naivní
myslí si své a nejsou protivní.
 
Jak profíci, nic je neodradí
to jenom člověk, člověka zradí.
 
Jsou loajální a bez předsudků
věrni své víře v pravdě bez smutku.
 
Chrání nás dnem i nocí stále
před námi sami, šašky i krále.
 
Brání nás láskou andělům danou
ochrání nás před pekelnou branou.
 
Jdou stále s námi ač chceme či ne
jejich víra v člověka nezhyne.
 
Ochraňují před osudem strašným
andělům dík a zvláště pak strážným.
Autor milda0043, 06.01.2019
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, ZILA78, deEste
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké...

06.01.2019 12:00:18 | deEste

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí