Zoufalství

Zoufalství

Poupata rašící skrze zrezlé řetězy

Tichý závan zkroušených snah

A všechny sny zapomenuté za dveřmi

Svobody a volnosti co v duši vězí

Za mřížemi boje a zlostných vah

Jež otáčí se pouhým nevědomím

Pouhou jejich radostnou bolestí

A ani nejsou to jen plané pověsti

Že pro nás tepou se okovy

Z nevyřčených slov a zadržených slz.


Autor Laertes, 07.01.2019
Přečteno 207x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, clarysa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí