Kvítek

Kvítek

Anotace: šáronský

Najít tak Golema
ležet na zádech
ani se nehne, má
stejnou šeď na rtech

tak, jako na těle
ve vlasech, v očích
má už dost, přátelé
get, válek mločích

pogromů, konclágrů
zestárl hodně
hardvér má postaru
softvér rozhodně

čilý až doposud
slyší mé kroky
bát se o svůj osud
než válčit s mloky

nemusí, nemám šém
ambice žádné
postavit s patosem
na nohy ladné

Golema, oživit
anděla zkázy
ať chrání Svatý Vít
lidičky drazí

Vltavy břehy dva
a pak svět celý
Otčenáš, vůle Tvá
víc bychom chtěli?

Našel jsem Golema
šém neznám, zetlel
se šprochy oněma
k dívce odvedle

nikterak nepůjdu
pohoda, klídek..
Stejně Ti neujdu
šáronský kvítek..
Autor Petbab, 07.01.2019
Přečteno 214x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, Amonasr, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach to je nádheré...

29.01.2019 10:58:32 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Díky

31.01.2019 16:57:14 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí