Zákazy

Zákazy

Anotace: ...

Jsi to poslední, co jsem dnes potřebovala vidět,
Úspešne se ti vyhýbám již několik dní,
Mé myšlenky se před tebou již musí stydět!
Jak moc mě pomyšlení na tebe trýzní...

Zakazuji si to,nesmím a nemůžu myslet na tebe!
Ale vy víte, co se přece povídá,
Pokušení, pokušení stoupající do nebe,
Zakázané ovoce nejlíp chutná,toť fráze pravdivá.

Proč vlastně ne? Neb nechci si dál ubližovat,
Už mi to stačilo, mám toho dost!
Byla chyba,začít tě vůbec milovat,
Mám za to na sebe zlost.
Autor Amiradi, 07.01.2019
Přečteno 245x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, breberkar, Mt. Blanc, Frr, ZILA78, epoka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jediným slovem: rozumím.

25.11.2020 21:27:04 | Rozmarýna

Děkuji

25.11.2020 22:36:50 | Amiradi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí