Deprese si pro mě přišla

Deprese si pro mě přišla

Deprese přišla není to tak
dlouhou chvíli
kdy se u mě černé chmury zastavili
zachvátily mi mozek a
začali být těžké moje kroky
bylo nutkání opít se do němoty

Ale to stejně nepomáhá
vím to já
ví to i má polovička drahá
a přesto sem zase v kocovině ležel
a málem se nad ránem
na půdě věšel

najednou se zapotácím
a ztrácím rovnováhu
budou mi říkat ach ty sebevrahu
moje tělesná schránka dopadá
v mžiku na zem
a čerti už se tetelí blahem
nehybně ležím
a do podlahy se stékají potůčky krve
a moje holka u mě klečí,brečí
a není ji do řeči
ale vše je marné je konec
už nic nepomůže
ted tu ležím v rakvi a na ni jsou růže
Autor Pajalord, 08.01.2019
Přečteno 207x
Tipy 3
Poslední tipující: Druid, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí