Kapka rosy

Kapka rosy

Anotace: Křižovatka

Potkaly se dvě stezky
ač neoznačeny kolmo se sešly
pana slimáka thymolinová
upracovaná maravenečkova.
První v pomalosti neviděl
druhý v kvapu opoměl.
Ač neřízená poutník zůstal stát
ty čmeláku přednost dej.
Stál pokorně slunce pozdravil
hle přebarvený semafor
u křižovatky stál
barvy v duhu se mění v okamžení
kapky rosy v okvětní duhové palety.
V baldachýn listím jarný trávy tvořeném
chlubí se kapka rosy barevným přeludem
náhle v růž salónů
raději pán modř v Catapulku
tvé sny čmeláku - změní v nádheru.
Autor laschena, 26.02.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí