Něco tvořit

Něco tvořit

Anotace: jen takove vyznání k procesu tvoření

Něco tvořit

 

Něco tvořit, je jak přebalovat milované dítě.

Něco tvořit, je jak koukat na hvězdy.

Něco tvořit, je jak zpívat milované ženě.

Něco tvořit, je jak nemít nevěsty.

 

Čekat v tichu,

nespěchat,

plout na dechu,

milovat.

 

Něco tvořit, je někdy k vzteku.

Něco tvořit, je jak obléct sobě deku.

Něco tvořit, je jak ve vesmíru plout.

Něco tvořit, je jak milého obejmout.

 

Pomalinku, slovo za slovem,

hrát si, tvořit míň hoven.

Odevzdat se lásce tvorby,

v klidu psát, nebát se "to zas budou mordy."


Něco tvořit, je jak otevřít se studu.

Něco tvořit, je jak nezažívat nudu.

Něco tvořit, je odevzdat vše světu.

Něco tvořit, je vesmírné ticho, kde nenapíšeš větu.

 

a tak končím toto blábolení,

o kreativní lásce a vesmírném chtění.

 

Lyo

 

Autor Lyo, 08.01.2019
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí