Věčná otázka

Věčná otázka

Anotace: bohužel, zase jedna ne rýmovaná

Mrňous se ptá
na svět jak přišel.
Astronom
jak svět na svět přišel.
Filozof
snad řekne kdy vznikl.
Ale co je čas
ví fyzik snad
zda strun zmítání?
Autor laschena, 26.02.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí