♥~Klaun...

♥~Klaun...

Anotace: ~~~*~~~

♥ Ty jsi klaun ♥
~~~*~~~

Ty jsi vážně klaun?
Proč se tě vůbec ptám?
Vždyť nos máš jak bambuli
a boty veliký
brejle jak pro slona,
na červenobílém fráčku
o tři čísla větší
máš dva velké knoflíky
a z obrovské kapsy
ti bílé štěně čučí.
A na černém širáku
ti karafiát vadne,slzu uroníš
a tu kytku nebohou
k životu probudíš.
Máš i vodu v kyblíku
snad houpacího koně napojíš
Jo,byl to klaun.Pan Klaun.
-
Já tě dobře znám
že o jednu botu zakopneš
to se klaune nebojíš?
A my už pištíme…on nás asi polije
hlavu si schováme za mámu
z kyblíku však místo vody
padají barevné stuhy.
Všichni se smějí
a tleskají.
…oo…

KLAUN
~~~*~~~~~~*~~~

Já taky a malej...chi,chi

Autor Květka Š., 08.01.2019
Přečteno 219x
Tipy 8
Poslední tipující: Fany, Šípková Růženka, šerý, ZILA78, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) připomněla jsi mi, Květko, moc milou osobu - klauna, který zde přebýval :-)! ST

10.01.2019 09:58:30 | Fany

Milá a vyloudila vzpomínky "mladé" manéže. Líbí.

08.01.2019 18:58:04 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí