Pozemský kolotoč

Pozemský kolotoč

Co člověk všechno 

dokáže 

hlava se točí 

na zemském kolotoči

Poznat se sám 

Zůstavej sám 

 

Co člověk všechno 

přemůže

tělo se točí 

na zemském kolotoči 

Užívat sám 

Prožívej sám 

 

Co člověk všechno 

odžije

srdce se točí 

na zemském kolotoči 

Lásku ti dám 

společnou nám 

Autor Šípková Růženka, 10.01.2019
Přečteno 232x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Kapka, Fany, Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I v tom kolotoči míň se hlava točí ve dvou (když to vyjde)

10.01.2019 11:14:06 | Kapka

Děkuji Kapičko.

11.01.2019 08:44:48 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí