Adam

Adam

Anotace: z archívu

Když jsem tě zahlédla v davu nádraží
Choulícího se do zelené šály
Byl jsi mou vinou
Mým studem na zmrzlých lících

V promrzlých dlaních jsem hřála sen
Který se nikdy nestal realitou
Ani myšlenkou v hlavě parfému
Co mi zlomil srdce
A tělo zahalil do trýznivého chtíče

Dívala jsem se do stovek očí
Neschopná zachytit ty blýskavé momenty věčnosti
Kdy si mozek pamatuje neužitečné věci
Plné násilí páchaného na sobě samotné
Barvu vlasů zakrývající knot svíčky
Tvé prsty bloumající mezi samotou a prvenstvím

Udušená hněvem
Pýchou
A krví co mi přestala pulzovat v žilách
Klekám na kolena
Modlím se k tomu jedinému
Aby mě vysvobodil z vězení doufání v neuvěřitelno

Všechna ta prvenství nesmažeš pohybem dlaně
Nevyvrátíš je
Nevykoupíš

Můžeš jen říct sbohem
Nebo se vrhnout do mé otevřené čekající náruče
Odkud budeš vyhnaný
Jako Adam z Ráje
Autor její alter ego, 10.01.2019
Přečteno 301x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Lůca, Dreamy, Frr, DonBirell, Kapka, Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

radši se vrhnout...

15.01.2019 14:17:16 | enigman

Archív má něco do sebe...:-)

10.01.2019 16:12:52 | Dreamy

https://www.youtube.com/watch?v=OshmHoWxkfs

10.01.2019 13:55:00 | DonBirell

Oslovilo, moc se mi líbí, ST*

10.01.2019 13:42:20 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí