Vločky II.

Vločky II.

Anotace: Chytil jsem vločku do dlaně...

Chytil jsem vločku do dlaní
čekám to chladné poznání,
držím ji než se rozpustí
potom tu kapku upustím.
 
Proč mně tak mačkáš člověče
jsem voda která uteče,
jsem jenom zmrzlé chmýříčko
chci tě potěšit maličko.
 
No tak mě potěš maličká
jiskříš jak hvězda nebeská,
rozvesel duši prochladlou
pohlaď mou hlavu bolavou.
 
Třpytíš se jako drahokam
jsem věru rád že tě tu mám,
jsi krásný klenot ze zimy
lákavý kornout zmrzliny.
 
Vypadáš vskutku lákavě
pustím tě tedy ze dlaně
ať slétneš k zemi k sestrám svým
ulehnu k tobě do peřin.
 
Nechytám vločky do dlaní
nechám je padat na zemi
bude jich plná zahrada
celičká země, paráda.
 
Autor milda0043, 10.01.2019
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, život je pes
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, ST

11.01.2019 00:53:45 | Kapka

Děkuju pěkně.

11.01.2019 19:20:09 | milda0043

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí