...

...

Anotace: Mé první lásce

Andělé se zachvěli a odletěli navždy
a my ještě necítili
chlad tam, kde přestala hřát jejich křídla.

V srdcích se z pomněněk rozvily růže
a my ještě netušili,
že pro tu chvíli vůně zapřely trny.

A pak se naše slzy spojily na mých spáncích.
Autor Sára Misíková, 26.02.2007
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, WhiteSkull, 6thSun, lalej
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí