Gambler

Gambler

Anotace: naštěstí to není vlastní zkušenost ....

Sedím na bednách
a sloty s ovocem
se pomalu točí
já chci vyhrát mermomocí
Oči se mi klíží
pivo mi dochází
už bych měl jít směr
hlavní nádraží

Zase to nevyšlo
tak zkusím ještě kilo
skoro se mi srdce zastavilo
na třech slotech
citrony
už jsem se v duchu těšil
to budou miliony

Ale bohužel mám
zase smůlu
někdo vytáhl z elektriky
napájecí šňůru
Automat zhasl
a já žasl
je toto možné
bylo mi jak když
dýka do břicha bodne


Chtělo se mi řvát
a zároveň na mě padly chmury
servírka se smála
a říkala hostům dívejte
ten gambler tam bulí

Já prohrál výplatu
a děti zase nemají
co jíst
A já nechci už dále žít
Autor Pajalord, 12.01.2019
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Au... výSTižné

12.01.2019 12:58:47 | Kapka

děkuji :)

13.01.2019 05:26:15 | Pajalord

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí