Proměnil jsem starou v brouka

Proměnil jsem starou v brouka

Anotace: netřeba slova ...

Včera jsem svoji starou proměnil v brouka
teď sedí na parapetu a smutně na mě kouká
a mě se zdá že takhle je hezčí
pozitivní je že už nikdy nedostanu pěstí

Jediné co mi chybí je sex
ale když není holka
tak postačí moje pěst
Jako brouk je černá
je jak samba di pergola
ulomila si nožičku
a tak točí se pořád dokola

A kdyby mě i jako brouk
začala štvát
zavřu ji do zavařovací skleničky
a nedostane týden žrát
Autor Pajalord, 13.01.2019
Přečteno 212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí