Nová mapa ticha

Nová mapa ticha

Znám ticho,ticho co bloudí,
Znáš dotek,dotek co se vidí.
Na mapě slepoty,
Slepoty z nahoty

To divné slovo,
Slovo divně zakřičelo.
Aniž jsem to prožil,
Tebe vpíchnul si do žil.

Je to takový vzdech,
Vzdech na křídlech.
Je to nová mapa,
Mapa krasy,co není slepá.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 13.01.2019
Přečteno 211x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí